Ik ben ik en jij bent jij

  • Titel: Ik ben ik en jij bent jij
  • Schrijver: Karl Newson
  • Vertaler: Bette Westera
  • Illustrator: Kate Hindley
  • Jaar: 2019
  • Uitgever: Gottmer
  • Leeftijd: v.a. 4 jaar
  • Thema: Diversiteit, rijm en versjes

In dit prachtig geïllustreerde prentenboek laat Karl Newson op een humorvolle manier zien hoe we allemaal van elkaar verschillen. Voor peuters en kleuters zal dit zeker al herkenbaar zijn. Op rijm laat hij verschillen zien in uiterlijk, stemming, leeftijd etc. Maar ook de overeenkomsten komen aan bod. 

Om te doen:

Bij het horen van de titel van dit boek, zal een aantal kinderen misschien al het liedje ‘Ik ben ik’ van Minidisco beginnen te zingen. Leuk om dit liedje na het lezen van dit boek te draaien en even samen te dansen!

 

error: Content is protected !!