Cadeaupakketjes 8-12 jaar

De heksen – Roald Dahl

‘De heksen’ van Roald Dahl is een klassieker en een fantastisch kinderboek om cadeau te doen. Het verhaal speelt zich af in Noorwegen en in een hotel in Engeland en gaat over échte heksen. Échte heksen hebben geen rare zwarte puntmutsen en bezemstelen, ze zien eruit als gewone vrouwen. Dit boek kan je helpen om échte heksen te herkennen, voor het geval je er eentje tegenkomt.   

Klik hier om het boek direct te bestellen (€19,99)

Maak er een leuk heksenpakketje van en combineer het boek met een mooie toverstaf of een strategisch kaartspel van het merk Djeco waarbij je heksen moet verjagen.

Klik hier om de toverstaf te bestellen (€9,95).
Klik hier om het kaartspel de Nationale te bestellen (€8,95).

Tim de kleine boswachter – Jan Paul Schutten

Tim is gek op de natuur. En dat is niet zo raar, met een vader die boswachter is. Tim wordt vrienden met een lief kauwtje, die hij Hansje noemt. Én hij ontmoet een meisje, Tipi. Die net als hij dol is op de natuur. 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€15,99)

Ken je iemand die net als Tim en Tipi ook dol is op de natuur? Geef dit boek cadeau samen met een mooi kompas. Of ga voor een insectenpotje om kleine beestjes van dichtbij te bestuderen. Beide zijn van het merk Haba terra kids.

Klik hier om het kompas te bestellen (€9,95)
Klik hier om het insectenpotje te bestellen (€6,95)

Salto – Arndís Thórarinsdóttir

De twaalfjarige Álfur is een heel gewone jongen. Hij woont in IJsland, gamet graag en hij traint om in een hogere turngroep te komen. Met zijn familie is echter van alles aan de hand. Niemand praat meer met zijn tante, die vroeger de beste turnster van IJsland was. En bij zijn jongere broertje Eiki wordt autisme vastgesteld, waardoor er van alles veranderd. Zijn ouders willen zelfs verhuizen! Alfúr besluit dat het zo niet langer kan, hij zal bewijzen dat Eiki helemaal niet anders is.  

Klik hier om het boek direct te bestellen (€16,99)

Turnen staat centraal in dit boek, dus maak er een leuk turnpakketje van. Combineer het boek met een setje jongleerballen of met een mooi danslint in de kleuren van de regenboog. 

Klik hier om het danslint te bestellen (€3,-)
Klik hier om de jongleerballen te bestellen (€7,95)

Jippie! een humeurig sprookje –
Sanne Rooseboom

Prinses Super is superchagrijnig. En dat terwijl ze in Jippie woont, een land waar iedereen altijd vrolijk is. Super wordt er alleen maar humeuriger van, zeker omdat ze op zoek moet naar een jongen om mee te trouwen als ze later groot is. De jongens in Jippie zijn veel te vrolijk, dus prinses Super gaat eens kijken in buurland Grom, waar iedereen juist chagrijnig is. Zal het haar lukken om iemand te vinden?

Klik hier om het boek direct te bestellen (€16,99)

Dit boek is heel goed te combineren met echte prinsessencadeaus. Combineer het met mooie nagellak in prachtige potjes. Of ga creatief aan de slag en maak deze mooie toverstafjes. 

Klik hier om de nagellak te bestellen (€6,95)
Klik hier om het knutselpakket toverstafjes  te bestellen (€11,95)

error: Content is protected !!