Cadeaupakketjes 4-8 jaar

Mijn eerste bosdierenboek – Zoë Ingram

In dit mooie natuurboek leer je 20 bosdieren kennen en kom van alles over ze te weten: wat ze eten, waar ze leven en nog veel meer verrassende weetjes. 

Klik hier om het boek te bestellen (€14,99).

Combineer dit mooie boek met een schattige vossenknuffel (waarvan je z’n kleertjes uit kunt trekken) of ga creatief aan de slag met deze bosdierenstempels. 

Klik hier om de knuffelvos te bestellen (€5,00).
Klik hier om de stempels te bestellen (€3,00).

Alfabet – Charlotte Dematons

‘Alfabet’ is inmiddels echt een klassieker en prachtig om cadeau te doen. Iedere bladzijde staat vol met tekeningen die steeds beginnen met een andere letter van het alfabet. Op de bladzijde van de B zie je bijvoorbeeld een bloemkool in een buggy en een broccoli in bikini met een bord bonbons. Een fantastische ontdekkingstocht! 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€24,90)

Je kunt bij dit boek heel veel leuke cadeaus geven, als het maar met letters te maken heeft. Zo kunnen de kinderen lekker experimenteren met letters en woorden. Dit kan met de letterstickers van foam. Of maak een leuke letterpuzzel.

Klik hier om letterstempels te bestellen (€2,50)
Klik hier om de houten puzzel te bestellen (€8,-)

Waar is mijn noedelsoep?!? – Reza & Chee-Han Kartosen-Wong

Sam-Ming zit op school en het is tijd voor de lunchpauze. Hij heeft zóveel zin in zijn noedelsoep die hij meegenomen heeft. Maar…zijn noedelsoep is weg! Hij gaat op onderzoek uit, waar is zijn noedelsoep?

Klik hier om het boek direct te bestellen (€12,99).

Veel kinderen vinden het leuk om in een keukentje te spelen en bij Hema zijn veel leuke keuken- en eetspulletjes te koop. Zoals bijvoorbeeld een houten speelgoedpizza, een pastakom van hout of keukengerei van bioplastic. Heel leuk te combineren met ‘Waar is mijn noedelsoep?!?

Klik hier om de houten speelgoedpizza te bestellen (€9,-).
Klik hier om de pastakom van hout te bestellen (€6,-).
Klik hier om het keukengerei van bioplastic te bestellen (€3,-).

De ridder zonder billen – Levina van Teunenbroek

Ojee… de billen van de ridder zijn eraf gebeten door een enorme draak! Zonder billen vindt hij natuurlijk nooit een prinses die met hem wil trouwen. Wat doe je dan? Op zoek naar nieuwe billen natuurlijk! De ridder gaat op pad en komt uit bij een billenwinkel. Daar vindt hij een stel práchtige billen, dat vindt de prinses gelukkig ook. 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€15,99).

Maak er een mooi sprookjesachtig cadeaupakket van samen met een knutselset in het thema sprookjes en de leuke sprookjesstempels.

Klik hier om de knutselset te bestellen (€3,-).
Klik hier om de stempels te bestellen (€4,-).

Aron en Aardappel – Josh Lacey

Aron wil dolgraag een huisdier maar dit mag niet van zijn ouders. Op een dag heeft zijn vader een verrassing: Aron krijgt een aardappel. In het begin weet hij niet wat hij ermee moet, maar op den duur raakt hij gehecht aan zijn aardappel en kan hij niet meer zonder. Een prachtig prentenboek over vriendschap en een rijke fantasie.

Klik hier om het boek direct te bestellen (€14,99).

Voor kinderen die houden van huisdieren is er veel leuk speelgoed om cadeau te doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een mooie hond of kat puzzelen. Of ze laten hun fantasie de vrije loop met de huisdieren set.

Klik hier om de huisdieren set te bestellen (€8,50).
Klik hier om de puzzel hond te bestellen (€3,50)
Klik hier  om de puzzel kat te bestellen (€3,50)

Steun ons met jouw aankoop 

Sta je op het punt om een (kinder)boek of reisgids te bestellen, bedenk dan dat je met je aankoop jouw lokale boekhandel én ons kan ondersteunen! Voor dezelfde prijs en service (gratis thuisbezorging of ophalen in de winkel) kun je via onze website jouw boeken bestellen. Hiermee help je ons om deze website overeind te houden en ondersteun je tegelijkertijd jouw lokale boekhandel. 

Je betaalt niets extra’s voor je boek en je doet ons er een groot plezier mee. Heel erg bedankt alvast voor je steun! 

Hoe werkt het? 

Door te klikken op de linkjes op onze website, de paarse bestelknop op de homepage of de banners onderaan de pagina’s kom je terecht op de website van Libris. Daar is een groot aanbod van boeken te vinden en kun je je bestelling plaatsen. Omdat je via onze website een bestelling bij Libris geplaatst hebt, gaat er automatisch een klein bedrag (8% van de aankoopprijs) naar ons en je lokale boekhandel toe. 

error: Content is protected !!