Cadeaupakketjes 0-4 jaar

Konijn en ik – Cori Doerrfeld

Op een dag besloot Tim iets te bouwen. Iets nieuws, iets bijzonders. Hij was trots, maar… zijn bouwwerk stort in. Tim is verdrietig. Alle dieren komen één voor één langs om Tim te troosten. Hij stuurt ze allemaal weg, behalve het konijn, die mag blijven. 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€14,95).

‘Konijn en ik’ is een prachtig boekje om cadeau te doen. Combineer het boekje met dit leuke, zachte knuffelkonijn of met een ton met 50 houten bouwblokken, om eindeloos veel mooie torens mee te bouwen. 

Klik hier om het knuffelkonijn te bestellen (€9,-).
Klik hier om de bouwblokken te bestellen (€12,50).

Een rondje met de auto – Johny Dyrander

‘Een rondje met de auto’ is een leuk, interactief boek. Je leert verschillende auto’s kennen én je kunt een echt rondje rijden met iedere rechterpagina van het boek. Een echte aanrader voor de kleine autoliefhebbers onder ons.

Klik hier om het boek direct te bestellen (€12,99).

Om er een leuk cadeaupakketje van te maken kun je het boek goed combineren met de vilten autoweg van Hema. Van de vilten puzzelstukken kunnen de kinderen zelf een eigen weg leggen. De zes prachtige houten autootjes kun je er vervolgens overheen laten rijden. 

Klik hier om de vilten autoweg te bestellen (€15).
Klik hier om de 6 houten auto’s te bestellen (€7,50)

Monkie – Dieter Schubert

Monkie is een echte klassieker en een prachtig boek om cadeau te doen. Dit boek gaat over Monkie, de knuffel van een jongetje. Op een dag laat hij Monkie vallen en hij vindt hem tot zijn grote verdriet niet meer terug. Ondertussen beleeft Monkie allerlei avonturen. Gelukkig komt hij uiteindelijk weer bij het jongetje terug.

Winnaar van Het Gouden Penseel in 1987.

Klik hier om het boek direct te bestellen (€14,99).

Wat natuurlijk erg leuk is, is om het prentenboek cadeau te doen samen met een knuffelaapje. Voor de allerkleinsten is er het knuffeldoekje van een aap. En voor de iets oudere kinderen een mooi knuffelaapje. 

Klik hier om het knuffeldoekje van de aap te bestellen (€8,-).
Klik hier om de knuffelaap met magnetische poten te bestellen (€12,50).

Jip en Janneke – Annie M.G. Schmidt

Wie kent ze niet, het bekendste duo van Nederland? Het boek ‘Jip en Janneke’ mag toch eigenlijk niet ontbreken in de kinderkamer. In dit boek zijn alle verhalen gebundeld, met veel prachtige illustraties van Fiep Westendorp in zwart-wit én in kleur. 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€27,99). 

Er zijn veel leuke Jip en Janneke producten die ideaal zijn om cadeau te doen samen met het boek. Bijvoorbeeld het leuke houten trekdier van Takkie, een leuk kwartetspel of de houten trein.

Klik hier om het houten trekdier van Takkie te bestellen (€10,-).
Klik hier om het kwartetspel te bestellen (€3,50).
Klik hier om de houten trein te bestellen (€14,-).

Ebbie in de wasbak – Marjet Huiberts

Ebbie is een ondeugend blauw aapje, veel peuters zullen zich in hem herkennen. Ebbie gaat zich wassen en doet dat in een grappig vraaggesprekje met de lezer. Kinderen zullen hierdoor al snel gaan praten tegen Ebbie. In dit boek zijn 50 woorden uit de basiswoordenlijst opgenomen. ‘Ebbie in de wasbak’ is dus niet alleen een heel leuk, maar ook heel leerzaam boekje! 

Klik hier om het boek direct te bestellen (€11,99).

De meeste kinderen gaan graag in bad en er is veel leuk badspeelgoed. Zo is het boekje goed te combineren met de bootjes of met de watermolen met dieren.

Klik hier om de bootjes te bestellen (€5,-)
Klik hier om de watermolen met dieren te bestellen (€12,50)

Aan zee – Noëlle Smit

Over de golven springen, vliegeren in de duinen, in de zee zwemmen, ijsjes eten… Een heerlijk dagje aan zee! In dit prachtige boek van Noëlle Smit zie je wat je allemaal aan zee kunt doen.

Klik hier om het boek direct te bestellen (€15,99).

Dit boek kun je ideaal combineren met leuke strandspullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie zwemband, een emmertje met vormpjes of een bootje? 

Klik hier om de zwemband te bestellen (€9,-).
Klik hier om de strandset kasteel te bestellen €6,-).
Klik hier om het bootje te bestellen (€9,-).

Zigzag Dinosaurussen – Makii

Héél lang geleden leefden er reausachtige dino’s op aarde. In dit uitklapbare zoekboek (van bijna 2 meter!) vind je heel veel dinosaurussen, van groot tot klein. Het boek staat boordevol weetjes en leuke zoekopdrachten.

Klik hier om het boek direct te bestellen (€19,99).

Voor de echte dino-fans is dit boek heel leuk te combineren met een set dinosaurussen om mee te spelen, of een leuke dinopuzzel. 

Klik hier om de dinosaurus set te bestellen (€7,50).
Klik hier om de houten puzzel te bestellen (€5,-).

error: Content is protected !!